Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2016
  5. L'Ajuntament de Cardona obre una borsa de treball d'agents de policia local
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona obre una borsa de treball d'agents de policia local

Divendres, 13 de Maig de 2016 Info blau clar-mitja

El termini de presentació de documentació a l'Ajuntament finalitza el 2 de juny.

El consistori cardoní ha aprovat les bases reguladores que han de regir el procés selectiu d'una borsa de treball d'agents de policia local de l'Ajuntament de Cardona, com a personal funcionari interí.

L'objectiu de la convocatòria és disposar d'una borsa d'aspirants per a cobrir futures necessitats i vacants. El termini de presentació de sol·licituds per ser admès al procés selectiu finalitza el dia 2 de juny. Les persones interessades han de portar la documentació requerida l'Ajuntament cardoní i entre els requisits exigits hi ha: tenir una alçada mínima de 165 cm, les dones i de 170 cm, els homes, estar en possessió del títol de graduat o graduada escolar, de graduat o graduada en educació secundaria, tècnic o tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic o tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d'equivalent o superior. També és necessari disposar dels permisos de conduir de les classes A i B.

Les bases completes es poden descarregar de l'apartat d'ofertes pública de la pàgina web municipal: http://www.cardona.cat/ca/ajuntament/oferta-publica/67


Tornar a: Maig, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat