Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2016
  5. Cardona organitza aquest dissabte una nova edició de la Jornada d'Emergències
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona organitza aquest dissabte una nova edició de la Jornada d'Emergències

Dimecres, 11 de Maig de 2016 trobada emergènciesw16

La jornada servirà també per fer un reconeixement institucional als voluntaris d'emergències de Cardona.

Diverses dotacions del cossos d'emergències participaran aquest dissabte al matí a la Jornada d'Emergències que organitzen a la vila de Cardona l'Ajuntament cardoní, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona, Creu Roja de Cardona, l'Associació de Defensa Forestal Natura Viva i la Policia Local de Cardona.

Està previst que a la jornada hi assisteixi la delegada del govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà i el director d'Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes, que participaran a l'acte institucional de reconeixement als voluntaris d'emergències de Cardona. L'acte se celebrarà a 2/4 de 2 del migdia al saló de sessions de l'Ajuntament de Cardona i serà presidit per l'alcalde cardoní, Ferran Estruch acompanyat dels regidors de la corporació municipal i dels representants dels diferents cossos d'emergències presents a la trobada.

Mostra de les activitats dels diversos cossos d'emergències

La Jornada d'Emergències de Cardona comptarà amb una exposició de vehicles dels cossos d'emergències, taller infantils i simulacions. Les activitats començaran a les 10 del matí amb l'obertura del recinte de la mostra, a la plaça de la Fira i amb una xocolatada infantil. A 2/4 d'11, es programaran diverses activitats infantils gratuïtes com tallers d'educació vial, tallers d'empremtes digitals, manualitats o inflables.

La inauguració oficial de la jornada per part de les autoritats es farà a les 12 del migdia i a 2/4 d'1 s'organitzarà un simulacre d’accident per atropellament en el qual participaran diversos efectius dels cossos d'emergències. La Jornada finalitzarà a 2/4 de 3 amb un dinar de germanor.


Tornar a: Maig, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat