Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2016
  5. L'elecció del Senyor i la Minyona de la Fira Medi...
Anar a l'inici de la pàgina

L'elecció del Senyor i la Minyona de la Fira Medieval de Cardona es farà per votació popular

Dilluns, 9 de Maig de 2016 Senyor i Minyona15w

Les persones que vulguin optar-hi s'han d'inscriure aquesta setmana a les oficines de l'Ajuntament o per correu electrònic a: rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat

La Fira Medieval / Festa de la Sal de Cardona ha introduït com a novetat d'enguany un concurs per escollir les dues persones que faran de Senyor i Minyona en l'edició de la Fira que se celebrarà el cap de setmana del 4 i el 5 de juny.

El concurs és obert a tota la població i les persones interessades només hauran de presentar la seva candidatura omplint una butlleta de subscripció amb les seves dades.

La butlleta i les bases es poden recollir a l'Ajuntament de Cardona o descarregar a través d'aquest enllaç:
Bases del concurs del Senyor i la Minyona
Butlletes del concurs del Senyor i la Minyona

Un cop complimentada, s'ha de retornar la butlleta a les oficines de l'Ajuntament o al correu electrònic: rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat. La data límit per presentar-se és aquest divendres 13 de maig a les 13 hores. Per optar al l'elecció només cal ser major d’edat i estar empadronat a Cardona.

Un cop recollides totes els candidatures es distribuiran els fulls de votació i les urnes a a l’Ajuntament, a l’Oficina de Turisme i a la Biblioteca municipal Marc de Cardona per tal que tots els veïns i veïnes de la vila puguin votar els seus candidats a Senyor i Minyona. El termini per a les votacions populars finalitzarà el 24 de maig i el veredicte es farà públic el mateix dia.


Tornar a: Maig, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat