Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2016
  5. Cardona impulsa la IV edició dels Premis Eloi de...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona impulsa la IV edició dels Premis Eloi de Navel en reconeixement a l’excel·lència professional de les empreses de la vila

Dilluns, 2 de Maig de 2016 Premiseloidenavle16w

L’Associació d’Empresaris de Cardona i l'Ajuntament de Cardona convoquen la quarta edició dels Premis Eloi de Navel amb la voluntat de reconèixer públicament la tasca de les empreses cardonines.

Amb aquests guardons, l’Associació d’Empresaris de Cardona i l’Ajuntament cardoní, volen destacar les empreses més actives de la vila i reconèixer l’esforç, la constància i la capacitat d’adaptació i superació del teixit productiu de la vila i de les institucions i les persones que en formen part. Així mateix, l’Associació d’Empresaris de Cardona, que agrupa més d'un centenar d'empreses, vol destacar la seva contribució al desenvolupament econòmic i social del municipi i al foment de l’ocupació laboral.

Els Premis Eloi de Navel s’organitzen en dues categories: Premi a la Innovació i el Creixement i Premi a la Trajectòria Empresarial, en aquesta ultima categoria els candidats surten elegits de l’Assemblea General de l’Associació i, enguany, han estat escollits: Tallers Tort, Ferreteria el Barato, Ercros, SA i Vidmar Group.

Als premis hi poden participar totes les empreses que siguin sòcies de l'Associació d'Empresaris de Cardona. La data límit d’entrega de les candidatures serà el proper 13 de maig de 2016 i l’acte de lliurament de premis es farà en el transcurs d'un sopar que se celebrarà el dijous 2 de juny de 2016. El jurat estarà format per: Josep Tristany, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cardona; Ramon Vilajosana, president de l’Associació d’Empresaris de Cardona; Agustí Comas, president del Comarcal del Consell Comarcal del Bages; Jordi Feliu, en representació de l’Associació d’Empresaris per al Solsonès; Marc Bernadich, professor de la Fundació Universitària del Bages i responsable de la FUB e+i; Glòria Domínguez, directora de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona; Esteve Pintó, president de Pimec Catalunya Central i Montse Sala, presidenta de la UBIC de Cardona.

Els Premis Eloi de Navel prenen el nom del mercader cardoní Eloi de Navel, que va desenvolupar una intensa activitat econòmica a finals del segle XIV i principis del XV amb els negocis vinculats al comerç del safrà i que l’any 1423 va ser nomenat drassaner de la Diputació del General.

Per a més informació visiteu la web dels Premis a: http://www.premiseloidenavel.cat


Tornar a: Maig, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat