Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2014
  5. L'Ajuntament de Cardona organitza una sessió info...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona organitza una sessió informativa sobre l'ús dels aparells desfibril.ladors

Dijous, 22 de Maig de 2014 Ubicdeaw

L'Ajuntament de Cardona va organitzar aquest dimarts una sessió informativa sobre l'ús el DEA (Desfibrilador Extern Automàtic) destinada als membres de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Cardona.

La sessió va ser conduïda per Francisco Ruiz, President de Creu Roja de Cardona i la infermera Olga Urrutia, i va permetre als assistents veure com s’utilitza un desfibril·lador i com s'ha d'actuar en cas d’urgència. Durant la sessió es va explicar com es realitza la reanimació càrdio-pulmonar en cas d'una aturada càrdiorespiratòria i es va recordar la importància de trucar al telèfon d'emergències 112 quan hi ha situacions de risc.

L'Ajuntament de Cardona va adquirir l'any passat un DEA que es va instal.lar a l'entrada de l'Ajuntament i properament n'instal.larà un altre al pavelló municipal d'esports. La instal.lació d'aquest tipus d'aparells als equipaments públics comença a ser habitual ja que poden ser decisius a l'hora d'evitar les conseqüències negatives d'una aturada cardíaca.

El personal de l'Ajuntament va rebre fa unes setmanes una formació específica sobre l’ús d’aquest aparell i està previst realitzar més jornades informatives d'aquest tipus als responsables de les entitats esportives i al públic en general que hi estigui interessat.


Tornar a: Maig, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat