Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2014
  5. Cardona, Solsona i Olius organitzen una jornada em...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona, Solsona i Olius organitzen una jornada empresarial sobre l’impuls dels polígons industrials

Dijous, 15 de Maig de 2014 Polígonlacortw

Es farà a Cardona el dia 26 i s’hi presentarà el pla de dinamització a través de la col·laboració público-privada.

Els polígons industrials de Solsona, Cardona i Olius ja disposen d’un pla de dinamització a través de la col·laboració público-privada. Per presentar-lo i, alhora, conèixer diferents models de gestió d’espais d’activitat econòmica i experiències de col·laboració supramunicipal en matèria industrial, els ajuntaments i les associacions d’empresaris d’aquests municipis organitzen una jornada a Cardona el pròxim dilluns 26 de maig.

“Impuls dels polígons d’activitat econòmica de Solsona, Cardona i Olius a través de la col·laboració público-privada”. Aquest és el títol de la jornada empresarial que es convoca al Centre Cívic de Cardona el dia 26 d’aquest mes de quatre de la tarda fins al vespre. S’adreça al teixit empresarial de la zona, però també a tècnics i regidors de promoció econòmica de Catalunya. L’organitzen els tres ajuntaments, Empresaris per al Solsonès i l’Associació d’Empresaris de Cardona amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la col·laboració de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC).

El programa de la jornada s’estructura en tres parts. En primer lloc, es presentarà el projecte encarregat pels tres consistoris a la UPIC per dinamitzar els polígons industrials i enfortir el teixit econòmic del territori. Posteriorment, a través d’una primera taula rodona s’exposaran diferents models de gestió d’un espai d’activitat econòmica. Hi participaran representants de l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès, l’Associació d’Empresaris de Bufalvent, de Manresa, CIMALSA i el Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona.

En una tercera part, una altra taula rodona servirà per explicar sinergies que es creen en la col·laboracó supramunicipal en matèria industrial tant en l’àmbit públic com el privat. S’hi coneixeran diverses experiències d’èxit desenvolupades a Catalunya i el País Basc. La cloenda, programada per a tres quarts de vuit del vespre, anirà a càrrec de Joan Aregio, secretari d’Ocupació i Relacions Laborals del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

La participació a la jornada empresarial és gratuïta, però requereix inscripció prèvia. Es pot cursar fins al divendres 23 d’aquest mes per correu electrònic a villarca@cardona.cat, o bé per telèfon, al 938691000. Per ara s’hi preveu l’assistència de nombrosos tècnics de promoció econòmica del SOC.

El pla d’impuls dels polígons industrials de Solsona, Cardona i Olius a través de la col·laboració público-privada ha de permetre fomentar la competitivitat empresarial i la creació d’ocupació en aquest territori. És un projecte dels tres ajuntaments amb la col·laboració de les entitats empresarials subvencionat pel SOC en el marc dels programes de suport al desenvolupament local i cofinançat pel Fons Social Europeu.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE EL PROGRAMA DE LA JORNADA


Tornar a: Maig, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat