Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2014
  5. L'Ajuntament de Cardona renova el camp de futbol de la Coromina
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona renova el camp de futbol de la Coromina

Divendres, 9 de Maig de 2014 obres camp coromina

S'adequen les instal.lacions per tal que la temporada vinent el Club Futbol Cardona i els veterans de la Coromina puguin competir-hi mentre es remodela l'actual camp d'esports municipal.

L'Ajuntament de Cardona ha començat a posar fil a l'agulla al projecte de renovació del camp de futbol de la Coromina. L'objectiu de l'equip de govern és posar al dia un equipament municipal que en els darrers anys s'ha anat degradant per manca d'actuacions de manteniment i millora.

Els treballs de remodelació del camp han començat aquesta setmana i preveuen la construcció d'un nou mòdul de vestuaris, amb 4 vestidors, la renovació de la zona de graderies i la instal.lació de torres d'il.luminació. Segons ha explicat l'alcalde cardoní, Ferran Estruch, les obres serviran "per recuperar unes instal.lacions que estaven completament obsoletes" i per deixar el camp en unes condicions que permetin practicar-hi esport "d'una manera adequada".

La voluntat del consistori cardoní és tenir enllestit el camp a l'inici de la propera temporada quan comencin els treballs de remodelació del camp d'esports municipal de Cardona. Amb l'execució del projecte de millora del camp de la Coromina, el Club Futbol Cardona i els equips de veterans de la Coromina podran jugar-hi les seves respectives competicions sense necessitat de desplaçar-se fora de la vila.


Tornar a: Maig, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat