Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2014
  5. Cardona presenta una nova edició renovada de la Fira Medieval
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona presenta una nova edició renovada de la Fira Medieval

Divendres, 9 de Maig de 2014 Firamedieval2014w

Els dies 31 de maig i 1 de juny Cardona viurà una nova edició renovada de la Fira Medieval- Mercat de la Sal. Enguany s’ha decidit apostar per una fira de qualitat i amb gran participació cardonina.

L'Ajuntament cardoní i la Comissió organitzadora han volgut donar un nou impuls a l’esdeveniment i aportar-hi moltes novetats. Així, s’amplia el recorregut per tots els carrers de la vila, que s’omplirà de parades amb productes artesans i medievals i la vila recuperà el seu esplendor medieval amb multitud d’espectacles que donaran vida a les places i als indrets més emblemàtics de Cardona. Durant els dos dies de Fira els visitants podran gaudir d'espectacles teatrals, musicals, recreacions històriques, concursos, activitats per als més petits, tallers, etc.

Les novetats més destacades d’aquesta edició són, d’una banda, el muntatge d’un campament medieval en què es recrearà la vida de l’època i, d’una altra banda, l’ampliació del recorregut i l’especialització d’espais. Des de l'avinguda del Rastrillo fins a la plaça del Vall, el poble s’engalanarà i es vestirà de l’època. Espectacles com el Dret d’Aimines, la Baixada del Senyor i la Minyona i el sopar medieval, entre d’altres, prendran un aire completament nou i diferent. A més, la Fira d'enguany inclourà una gran quantitat d’espectacles i actuacions noves i sorprenents.

Podeu veure el programa d'actes clicant aquí.

La Fira compta també amb una nova edició del Rally Fotogràfic, premi Jaume Porredon. Podeu consultar les bases clicant aquí.

Aquest 2014 és un any especial per Cardona i per això, la Fira Medieval-Mercat de la Sal serà, també, molt especial. L'Ajuntament i la Comissió agraeixen la col.laboració de les entitats i artistes cardonins que fan possible l'organització d'aquesta nova edició de la fira.


Tornar a: Maig, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat