Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2014
  5. El CAP de Cardona participa a la XV Setmana Sense Fum
Anar a l'inici de la pàgina

El CAP de Cardona participa a la XV Setmana Sense Fum

Dimecres, 7 de Maig de 2014 setmanasensefum2014

Del 23 al 26 de maig el Centre d'Assistència Primària de Cardona organitza la XV Setmana Sense Fum, una iniciativa encaminada a sensibilitzar la població de la importància que suposa, per a la salut i el benestar de les persones, deixar de fumar.

La Setmana Sense Fum té com a lema “Cada vegada que ho deixes, triomfes!” i per donar-la a conèixer s'ha organitzat un concurs adreçat als alumnes d'ESO i Batxillerat de l'Escola Mare de Déu del Carme i de l'IES Sant Ramon de Cardona.

Així, els alumnes de 1r i 2n d'ESO podran participar al concurs del millor logo pel lema "Cada vegada que ho deixes, triomfes!" i relacionat amb el tabaquisme. Els alumnes de 3r i 4t d'ESO podran participar al concurs de la millor carta oberta adreçada a un company, amic o familiar que comença a fumar, animant-lo a abandonar l'hàbit per les repercussions que té en la seva salut i en la dels altres. Finalment, els alumnes de Batxillerat podran participar al concurs de fotografia vers el lema "Cada vegada que ho deixes, triomfes!" i relacionat amb el tabaquisme.

El premi pels guanyadors és un Curs d'anglès on-line amb plataforma virtual i una tablet, mentre que els finalistes rebran entrades al Cosmocaixa per anar-hi acompanyats.

Els treballs s'han de presentar, abans del 23 de maig, a la secretària de cada centre educatiu i/o enviar-ho per correu electrònic, a l'adreça "eapcardona.cc.ics@gencat.cat". El veredicte es farà públic el 30 de maig de 2014 al Teatre Els Catòlics, a les 12 del migdia. Tots els treballs s'exposaran durant la Setmana Sense Fum, del 26 al 31 de maig, al CAP Cardona.

La Setmana Sense Fum s'emmarca en el Programa Atenció Primària Sense Fum que, a banda de conscienciar la població dels riscos per a la salut del tabaquisme, treballa per motivar els professionals sanitaris perquè realitzin intervencions per ajudar a deixar de fumar. A més, la Setmana Sense Fum d'enguany incidirà en la importància que te per a la salut pública la regulació de les cigarretes electròniques.


Tornar a: Maig, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat