Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2014
  5. Caminada en família per celebrar la Setmana de la Salut
Anar a l'inici de la pàgina

Caminada en família per celebrar la Setmana de la Salut

Divendres, 2 de Maig de 2014 salutescoles2014w

Aquest diumenge 4 de maig les AMPA de les escoles Mare de Déu del Patrocini, Joan de Palà i Mare de Déu del Carme, organitzen una caminada en família per celebrar la Setmana de la Salut. L'activitat compta amb la col.laboració de l'Ajuntament de Cardona, la Fundació SHE i el Centre Excursionista de Cardona i començarà a les 10 del matí i acabarà les 12 del migidia.

La ruta començarà l'aparcament de l’estació de servei Vilalta (La Coromina) i tindrà una llargada aproximada de 4 quilometres. El recorregut, que comptarà amb les explicacions de Jaume Barberà, anirà cap als horts de La Coromina, la font de La Carosa i la Font del Vi. Es recorda que cal portar gorra, bon calçat i roba còmode per caminar, aigua i alguna cosa de menjar saludable.

Setmana de la salut a les escoles
Per altra banda, les escoles de Cardona van celebra la Setmana de la Salut a les escoles amb una festa a la plaça de Guifré el Pilós, davant de la Biblioteca municipal. Els nens i nenes de les escoles Mare de Déu del Patrocini, Joan de Palà i Mare de Déu del Carme van celebrar la jornada ballant i fent una coreografia conjunta del conte de Marc Parrot "Tots a taula". A més els escolars van ballar amb el "càrdio" i van fer un esmorzar saludable. L'activitat estava organitzada per les escoles de Cardona, la Fundació SHE i l 'Ajuntament de Cardona.


Tornar a: Maig, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat