Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2014
  5. Ja és al carrer programa de la Fira Medieval/Festa de la Sal 2014
Anar a l'inici de la pàgina

Ja és al carrer programa de la Fira Medieval/Festa de la Sal 2014

Dimarts, 27 de Maig de 2014 Firamed2014w

Cardona viurà aquest cap de setmana una nova edició de la Fira Medieval/Festa de la Sal que presenta com a principals novetats el muntatge d’un campament medieval i l'ampliació del recorregut pels carrers del centre històric. Des de l'avinguda del Rastrillo fins a la plaça del Vall, el poble s’engalanarà i es vestirà d’època medieval. Espectacles com el Dret d’Aimines, la Baixada del Senyor i la Minyona i el sopar medieval, entre d’altres, amenitzaran els dos dies de Fira.

Entre dissabte i diumenge Cardona es convertirà en l’escenari de multitud d’actes i activitats relacionades amb el passat medieval de la vila. El mercat d’artesans i menestrals, les exhibicions de música, ball i cant i les demostracions d’oficis antics i falconeria són alguns dels ingredients imprescindibles d’un certamen que, també, té especial interès per al públic infantil amb la programació d’animacions, conta-contes, tallers i gegants.

Podeu veure el programa d'actes clicant aquí.

La Fira compta també amb una nova edició del Rally Fotogràfic, premi Jaume Porredon. Podeu consultar les bases clicant aquí.

Actes institucionals
El tradicional acte de lliurament del Saler d’Or de Cardona, que se celebrarà diumenge al Saló de sessions, distingirà enguany la Banda de Música de Cardona. A continuació es farà l'acte d'entrega de la moneda de pagament del Dret d’Aimines per part del l’empresa Salinera de Cardona SL, titular de la concessió històrica de la sal a la vila de Cardona.Tornar a: Maig, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat