Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2012
  5. Aquest divendres es lliuren a Cardona els Premis Bages Juvenils de Literatura
Anar a l'inici de la pàgina

Aquest divendres es lliuren a Cardona els Premis Bages Juvenils de Literatura

Dimarts, 22 de Maig de 2012 Premis Bages 2012

La Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona acollirà aquest divendres la festa de lliurament dels vint-i-novens Premis Bages Juvenils de Literatura i els novens premis Vila de Cardona, de Narrativa Historicollegendària, que organitzen Òmnium Cultural del Bages i l’Ajuntament de Cardona.

L’acte és obert a tothom i se celebrarà divendres, 25 de maig, a dos quarts vuit del vespre a la Col·legiata de Sant Vicenç. En aquesta nova edició del certamen s’han presentat a concurs més de dos-cents treballs d'alumnes de les escoles de la comarca en les modalitats de poesia, narració curta i narrativa historicollegendària.

Durant l’acte s’aprofitarà també per presentar la publicació dels treballs seleccionats en la convocatòria d’enguany. La festa d’entrega dels premis comptarà amb l’actuació del duo dinàmic de folk-acústic format per Carles Ladron de Guevara (El Lladre) i Xevi Collado (Bob).

L’Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, presidirà l’acte acompanyat del Director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo i el President d’Òmnium Cultural del Bages, Jaume Puig.


Tornar a: Maig, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat