Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2020
  5. Cardona presenta un nou i emotiu audiovisual promocional
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona presenta un nou i emotiu audiovisual promocional

Dilluns, 22 de Juny de 2020

Ahir al vespre es va estrenar via online el nou audiovisual promocional de Cardona. Amb el nom "Cardona, la sal de la vida", pretén ser un tribut a una vila, Cardona, marcada per la sal, amb una història cabdal durant segles, una herència patrimonial única i uns habitants amb una identitat pròpia que l'han convertit en un lloc excepcional per visitar i viure.

L'audiovisual té una durada de 2.38 minuts i s'hi poden veure imatges de la Vall Salina, del Castell, del Centre Històric i d'espais naturals de la rodalia. L'objectiu d'aquesta producció és doble: per una banda promocionar Cardona com a destinació turística atractiva, interessant i singular i d'altra banda augmentar el sentiment d'estima de la població local envers el patrimoni material i inmaterial de Cardona, considerat de primer nivell.

És una producció de la Fundació Cardona Històrica i l'Ajuntament de Cardona. El guió i la veu és de Jordi Santasusagna i la gravació i el muntatge d'Albert Farré. Ha estat possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural i la Parròquia de Cardona.

L'audiovisual es pot veure a totes les xarxes socials de Cardona Turisme, a la web www.cardonaturisme.cat i al canal de Youtube "Visita Cardona" (https://youtu.be/Tmjqz7bnN7w).


Tornar a: Juny, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat