Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2020
  5. El 27 de juny reobren els centres turístics de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

El 27 de juny reobren els centres turístics de Cardona

Divendres, 19 de Juny de 2020

La Fundació Cardona Històrica i l’Ajuntament de Cardona acorden la reobertura dels centres turístics de Cardona per al proper dissabte dia 27 de juny. D’aquesta manera, Cardona recupera la seva activitat turística adaptada a les noves circumstàncies i amb un dispositiu de prevenció i seguretat especial. Una destinació preparada i segura.

La reobertura es realitzarà garantit totes les mesures de protecció envers el personal que hi treballa i els mateixos visitants. En aquest sentit s’ha dissenyat un protocol específic a tots els equipaments per tal de fer viable l’activitat.


Activat de nou el portal online de reserves

A partir d’avui ja es poden adquirir via online les entrades per a la realització de les visites guiades i teatralitzades a la Muntanya de Sal, al Castell i al Centre Històric de Cardona. L’objectiu és promoure la compra d’entrades online ja que és un sistema àgil i segur. Es pretén tanmateix fomentar les reserves als allotjaments turístics (hotels, allotjaments rurals, hostals i habitatges d’ús turístic de Cardona) i alhora dinamitzar la restauració i el comerç local.

La reobertura anirà acompanyada d’una potent acció promocional a diferents mitjans i plataformes per tal de promocionar Cardona com a destinació tranquil.la, atractiva, segura i de qualitat.
Les entrades per a la visita als diferents espais patrimonials es poden adquirir a entrades.cardonaturisme.cat.

L’Alcalde de Cardona i president de la Fundació, Ferran Estruch, fa una crida a visitar Cardona “com una destinació única, segura i sostenible i adaptada a la nova realitat”. Estruch agraeix al sector turístic “l’esforç d’aquests darrers mesos a un dels sectors més colpits d’aquesta crisi” i encoratja a seguir endavant esperant tenir una ràpida recuperació malgrat les dificultats.


Tornar a: Juny, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat