Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2020
  5. Cardona rebrà de forma simbòlica la Flama del Ca...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona rebrà de forma simbòlica la Flama del Canigó adaptada a la situació d’enguany

Dijous, 18 de Juny de 2020

L’Ajuntament de Cardona ha organitzat, davant de l’excepcionalitat d’enguany a causa de la COVID-19, la recepció de la Flama del Canigó com a símbol de la revetlla de la Diada de Sant Joan, la festivitat dels Països Catalans. Així doncs, el proper dimarts, 23 de juny a les 20 hores sortirà la Flama del Canigó des de la Coromina i es preveu que arribi a Cardona al cap de mitja hora, a les 20:30h, on es llegirà el manifest de la Flama, a la plaça de la Fira, i posteriorment es procedirà a encendre la foguera de Sant Joan, amb la col·laboració de Protecció Civil Cardona.

A diferència d’altres anys i edicions, enguany no hi haurà cap més activitat posterior, com ara concerts. Des de l’àrea de cultura del consistori, però, s’està acabant d’enllestir una extensa programació cultural pels mesos de juliol i agost, que s’informarà en els propers dies, per tal de contrarestar els efectes que ha provocat la pandèmia i adaptada als aforaments que seran permesos.

Des del consistori no s’organitzen revetlles populars i es demana als veïns i veïnes extremar totes les precaucions i que les celebracions siguin reduïdes i es respectin les mesures de seguretat i d’higiene recomanades.


Tornar a: Juny, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat