Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2019
  5. Cardona celebra el dia de l’orgull LGTBI amb el...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra el dia de l’orgull LGTBI amb el passi d’un documental i una lectura de contes familiar

Dimarts, 25 de Juny de 2019

L’Ajuntament de Cardona se suma als actes del Dia Internacional per a l’Alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals, que se celebra aquest divendres 28 de juny, amb el passi d’un documental i un taller que reflexionaran sobre la identitat de gènere i també amb una lectura de contes adreçada a un públic infantil i familiar. Les dues propostes se celebraran el mateix divendres 28 de juny.

La lectura de contes s’iniciarà a les 18 hores i es farà a la Biblioteca Marc de Cardona. Porta per títol ‘L’arc de Sant Martí en contes’ i anirà a càrrec de Montse Mujal. L’activitat està organitzada per la Biblioteca i pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardona.

Pel que fa al taller, s’iniciarà a les 19.15 hores al Centre Cívic. Sota el títol ‘Identitats’, reflexionarà sobre la identitat de gènere a través del passi del documental ‘Nues’, de la directora Susana Barranco. El film, que compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones, aprofundeix en la perspectiva de gènere, reflexionant sobre la posició de la dona en un camp tan ampli i ambigu com la prostitució, des d’una visió crua, íntima i delicada, des de l’honestedat d’uns testimonis que trenquen el seu silenci i es mostren més enllà de la seva pell. Abans del passi del documental, es farà una introducció teòrica i, un cop acabat, s’iniciarà un debat. Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament de Cardona, dins el Projecte ICI que impulsa L’Obra Social La Caixa.

Les dues activitats són gratuïtes. Podeu llegir el Manifest Institucional que ha elaborat la Diputació de Barcelona en aquest enllaç.


*NOTA ACLARATÒRIA: L’activitat ‘L’arc de Sant Martí en contes’ estava programada, en un inici, per a les 19 hores i, d’aquesta manera, es recull a l’agenda d’estiu que s’ha repartit. La coincidència amb les festes del barri de la Fira ha fet avançar l’activitat a la Biblioteca una hora. Així, es farà a les 18 hores


Tornar a: Juny, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat