Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2019
  5. El Cicle Gaudí porta aquest dijous fins a Cardona...
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí porta aquest dijous fins a Cardona la comèdia ‘7 raons per fugir’

Dimarts, 18 de Juny de 2019

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona, projecta aquest dijous 20 de juny la comèdia de gènere comèdia negra ‘7 raons per fugir’, dirigida per Esteve Soler.

La pel•lícula "7 raons per fugir" és una comèdia negra que critica àcidament la nostra societat partint de set històries quotidianes amb personatges portats a l’extrem de les seves circumstàncies.

Set històries que barregen horror i comèdia. Set moments d’humor negre tant estranys com pròxims. Set visions surrealistes d’una societat que no progressa, una societat disfuncional: la família, la solidaritat, l’ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís.

La projecció es farà al Teatre dels Catòlics i s’iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia. També hi ha la possibilitat de comprar un pack de quatre pel•lícules a 12 euros.
*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/7-raons-per-fugir/


Tornar a: Juny, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat