Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2015
  5. Cardona i Solsona convoquen el teixit empresarial...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona i Solsona convoquen el teixit empresarial per fomentar l’intercanvi i detectar-ne les necessitats formatives

Divendres, 26 de Juny de 2015 agenciajuny15w

L'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona inicia una ronda de tallers per als sectors econòmics del territori per fomentar la cooperació i el desenvolupament.

Fomentar la cooperació interempresarial i el desenvolupament econòmic del territori i detectar les necessitats formatives de les empreses. Aquests són els objectius dels tallers que està organitzant l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona per al teixit empresarial, que convoca per sectors d’activitat. La primera sessió, la setmana passada, es va adreçar a instal·ladors d’ambdues poblacions.

El primer taller, realitzat a Solsona, va tenir la participació de sis professionals del sector dels instal·ladors (instal·lacions elèctriques, llauneria i altres instal·lacions en obres de construcció). Els tècnics de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona van impulsar la sessió amb l’objectiu de conèixer les necessitats que tenen les empreses instal·ladores d’ambdós municipis, copsar els projectes en què podrien col·laborar i explorar noves oportunitats de negoci al territori.

Pròximament s’aniran convocant altres sectors d’activitat, corresponents a la construcció, la indústria, el transport, la informàtica i comunicacions, entre altres professions científiques i tècniques, a fi de donar suport a la cooperació interempresarial i avançar en l’elaboració del catàleg de serveis a les empreses.

Aquesta acció, que té el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), es desenvolupa de forma paral·lela a una sèrie de visites individualitzades que s’estan realitzant amb les mateixes mires. Tal com assenyala la directora de l’Agència, Glòria Domínguez, “d’aquest intercanvi d’informació s’obtindrà una radiografia dels reptes i els objectius de les empreses del territori i de les accions de millora necessàries per assolir-los, alhora que en sorgirà un mapa de les necessitats formatives”.


Tornar a: Juny, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat