Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2014
  5. Els monitors del Casal Multiesportiu participen en...
Anar a l'inici de la pàgina

Els monitors del Casal Multiesportiu participen en la jornada formativa de FutbolNet amb els tècnics de la Fundació FC Barcelona

Divendres, 27 de Juny de 2014 formaciofutbolnet_2014

Els nou monitors del Casal Multiesportiu de Cardona van realitzar ahir una jornada de formació de FutbolNet a les instal•lacions del FC Barcelona. La sessió formava part d'aquest programa formatiu, creat per la Fundació FC Barcelona, amb l'objectiu de fomentar l'educació en valors a través de la pràctica de l'esport.

La sessió va combinar una part teòrica amb treballs pràctics que després els monitors aplicaran en les diverses activitat esportives que es duran a terme aquest estiu al Casal Multiesportiu de Cardona. Una de les coordinadores del projecte ajudarà als monitors a l’inici de les sessions de FutbolNet. Cada setmana els grups treballaran un valor: esforç, ambició, humilitat, respecte i treball en equip. Hi haurà dues sessions per setmana i es faran jocs on els protagonistes seran els nens i nenes amb unes regles de joc clares que es definiran a l’inici de cada sessió. L’eslògan de FutbolNet “No sempre guanya qui més gols marca, sinó qui millor participa i es comporta durant el partit", exemplifica la voluntat del programa d'educar en valors.

FutbolNet forma part del projecte Cardona Integral, que permetrà el desenvolupament de la vila des del punt de vista de la salut des de tots els àmbits, i que és una iniciativa que promou l’Ajuntament amb l’estreta col•laboració de la Fundació SHE.


Tornar a: Juny, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat