Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2014
  5. L’Ajuntament de Cardona demana precaució durant revetlla de Sant Joan
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona demana precaució durant revetlla de Sant Joan

Dijous, 19 de Juny de 2014 santjonarecomanacionsw

Per tal de gaudir d'una revetlla de Sant Joan sense incidents, l'Ajuntament de Cardona demana als veïns que extremin les precaucions a l'hora de fer fogueres i de manipular material pirotècnic.

A més del BAN municipal, que recorda les prohibicions de fer foc sense autorització, llançar pirotècnia en zones arbrades, a menys 500 metres de les zones forestals i a menys de 15 metres d’habitatges, instal.lacions i vehicles, l'Ajuntament posa a disposició dels veïns les recomanacions pel correcte ús del material pirotècnic.

La publicació del Ban i de les recomanacions formen part del dispositiu de seguretat que l'Ajuntament de Cardona posa en marxa durant la Nit de Sant Joan. El dispositiu està coordinat per i la Policia Local i compta amb la col.laboració de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona. Tan la Policia Local com Protecció Civil recorden als veïns que els coets s'han de manipular sota la supervisió de persones majors de 18 anys i que no s'han de fer esclatar davant d'altres persones.

L'Ajuntament desitja a tots els veïns una bona revetlla de Sant Joan i fa una crida al respecte perquè tothom pugui gaudir de la festa sense accident i evitant comportaments que puguin ocasionar molèsties o desperfectes a tercers.


Tornar a: Juny, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat