Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2014
  5. L'equip de govern presenta balanç a la Coromina avui al vespre i ahir a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

L'equip de govern presenta balanç a la Coromina avui al vespre i ahir a Cardona

Dimecres, 18 de Juny de 2014 presentacio

L’equip de govern de l'Ajuntament de Cardona explicarà aquest vespre a la Coromina el balanç dels tres primers anys de mandat. A les 8 del vespre, el Casal de la Gent Gran de la Coromina, acollirà la sessió informativa en la qual hi assistirà l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch i els membres de l'equip de govern. L'assemblea és pública, oberta a tothom i en acabar hi haurà torn obert de preguntes.

Presentació a Cardona
Ahir, el Teatre Els Catòlics va acollir la presentació a Cardona del balanç de govern municipal. L'equip de govern va explicar les principals actuacions que ha impulsat des que es troba al capdavant del consistori cardoní, posant especial èmfasi en les mesures adoptades per fer front a la crisi econòmica i sanejar la situació financera de l'Ajuntament.

L'exposició va incloure, també, la presentació de les diverses accions de promoció turística impulsades ens els darrers tres anys, l'explicació del projecte Cardona Integral i les accions que des de Serveis Socials es duen a terme per atendre les persones amb necessitats. En el torn obert de paraules els veïns van preguntar al govern sobre l'estat del Camí Nou, la previsió de pagament dels ajuts a particulars del Pla de Barris, que estan pendents de pagament per part de la Generalitat i sobre la situació del POUM, que l'Ajuntament espera resoldre en les properes setmanes.


Tornar a: Juny, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat