Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2014
  5. Obertes les inscripcions pel Casal Multiesportiu i Esplaia’t
Anar a l'inici de la pàgina

Obertes les inscripcions pel Casal Multiesportiu i Esplaia’t

Dijous, 12 de Juny de 2014 casalsestius2014

Cardona ja té a punt les activitats d’estiu del Casal Multiesportiu i l'Esplaia’t. Els dos casals oferiran tot tipus d’activitats educatives, d’oci i d’esport adreçades als infants i joves de la vila d’edats compreses entre els 3 i els 17 anys. D’aquesta manera, Cardona disposarà d’un ampli ventall d’activitats per a tots els gustos i edats durant la temporada estival.

Casal Multiesportiu
La regidoria d’Esports organitzarà, del 30 de juny a l’1 d’agost, una nova edició del Casal Multiesportiu. Adreçat a nois i noies de 7 a 17 anys, el Casal Multiesportiu oferirà tot tipus d’activitats esportives com futbol, bàsquet, tenis, BTT, jocs i activitats aquàtiques, patinatge i curses d’orientació. Aquest any, a més, s’estrena una nova activitat, el FutbolNet, un programa d’educació en valors a través de l’esport creat per la Fundació FC Barcelona.

Les inscripcions al Casal Multiesportiu estan obertes fins el 26 de juny i s’han de fer a les oficines de l’Ajuntament, de les 9 a les 14 hores. El preu és de 80 euros les cinc setmanes, 70 euros 4 setmanes i 50 euros dues setmanes.

Cliqueu aquí per veure el díptic del Casal

Esplaia’t
Els nens i nenes de 3 a 12 anys podran gaudir de l’estiu amb les activitats que organitzarà l’Esplaia’t al Centre Cívic. L'Esplaia't es farà cada dia, de dilluns a divendres de les 10 a les 13 hores, del 30 de juny al 14 d’agost. Enguany, els nens i nenes que hi participin faran un viatge per la història de la humanitat i descobriran costums, tradicions i cultures de diferents períodes de la història mitjançant tot tipus d’activitats com gimcanes, jocs d’aigua, tallers i excursions.

Les inscripcions a l'Esplaia't es poden fer fins el 26 de juny, de les 9 a les 13 hores, a les oficines de l’Ajuntament. La inscripció té un cost de 15 euros per setmana.

Cliqueu aquí per veure el díptic de l’Esplaia’t


Tornar a: Juny, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat