Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2014
  5. Cardona clou la temporada de piscina coberta
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona clou la temporada de piscina coberta

Dimarts, 10 de Juny de 2014 cobertapiscina20132014

El passat divendres 30 de maig va finalitzar la temporada del servei de piscina coberta que ofereix l'Ajuntament cardoní a les instal.lacions del Vilar Rural de Cardona.

La temporada 2013-2014 va començar el passat mes d'octubre i ha registrat una alta ocupació. En total s'han inscrit als cursets de natació i a les classes d'aiguagim 140 usuaris, xifra a la que cal sumar els usuaris que accedeixen lliurement a la piscina.

A més, enguany s'ha mantingut el conveni de col·laboració amb el Col·legi Joan de Palà de la Coromina, adreçat als nens i nenes de P-3 i fins a 6è de Primària, i s'ha incorporat el Col·legi Vedruna Cardona, que ha permès a tots els nens i nenes de primer de primària del centre gaudir dels beneficis de la natació. El servei de piscina coberta és possible gràcies al conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i els responsables del Vilar Rural.

Per altra banda el proper 20 de juny s'obrirà la temporada d'estiu a les Piscines Municipals de Cardona que s'allargarà fins el 5 de setembre. Durant els mesos de juliol i agost és realitzaran els cursets de natació i aiguagim.


Tornar a: Juny, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat