Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2014
  5. L'Ajuntament de Cardona instal.la un nou desfibril...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona instal.la un nou desfibril.lador al pavelló municipal d'esports

Dilluns, 9 de Juny de 2014 deapavellójuny2014

El pavelló municipal d'esports de Cardona disposa des d'aquest setmana d'un nou Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) que se suma a l'altre parell d'aquestes característiques que l'Ajuntament cardoní va instal.lar l'estiu passat a l'edifici consistorial.

L'equip de cardioprotecció, que s'ha instal.lat a l'entrada del pavelló, és portàtil i també donarà servei a les piscines municipals. A més a més l'Ajuntament de Cardona va organitzar dissabte una sessió formativa en l'ús del DEA destinada als membres de les entitats esportives de Cardona. La sessió la van fer tècnics de Creu Roja que han assessorat l'Ajuntament a l'hora d'adquirir els parells. Durant la sessió es va explicar com es realitza la reanimació càrdio-pulmonar en cas d'una aturada càrdiorespiratòria i es va recordar la importància de trucar al telèfon d'emergències 112 quan hi ha situacions de risc.

En les properes setmanes l'Ajuntament realitzarà més sessions formatives per explicar als usuaris de les instal.lacions esportives el seu funcionament. Els desfibril·ladors permeten recuperar les constants vitals en persones que hagen patit una aturada càrdio-respiratòria.


Tornar a: Juny, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat