Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2014
  5. Aquest diumenge se celebra la segona edició de "Cardona Canta"
Anar a l'inici de la pàgina

Aquest diumenge se celebra la segona edició de "Cardona Canta"

Divendres, 6 de Juny de 2014 cardonacanta2w

La vila de Cardona acollirà aquest diumenge, 8 de juny, la segona edició de la jornada coral "Cardona Canta" en la qual hi participaran els cantaires de 5 formacions corals de Cardona i el Choeur Maceria, de la regió francesa de Midi-Pyrénées.

El programa d’actes de la jornada s’iniciarà al matí, a les 11:30h, a les escales de l’església de la Fira de Dalt, on el Choeur Maceria i els membres de la Coral Cardonina oferiran un tast de cançons, a mode de vermut musical. En acabar, l’Escolania de Sant Miquel cantarà l’Ofici Solemne que tindrà lloc al temple parroquial.

Les localitats per al concert de la tarda, que començarà a les 18:30 hores a l'església de Sant Miquel, es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme de Cardona o a les mateixes taquilles de l’entrada de l’església, el mateix dia del concert. El preu únic és de 8€.

Enguany la jornada de Cant Coral comptarà amb la participació del prestigiós Choeur Maceria, una de les formacions més reputades del territori francès de Midi-Pyrénées. Aquesta formació occitana, que el dia abans també actuarà a la capital catalana, compartirà actuació amb les formacions cardonines grup d’Havaneres Salabror de Mar, la Coral l’Amistat, el Conjunt de Cant Coral de l’Escola de Música Municipal Musicant, l’Escolania de Sant Miquel i la Coral Cardonina.


Tornar a: Juny, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat