Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2013
  5. Cardona celebra la festa de Sant Joan
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra la festa de Sant Joan

Divendres, 21 de Juny de 2013 Sant Joan 2013

La Flama del Canigó arribarà a Cardona el 23 de juny, vigília de Sant Joan. Com ja és tradició la Flama arriba a tots els pobles de Catalunya per encendre els focs de Sant Joan.

A Cardona els portadors de la Flama arribaran a les 8 del vespre a la Coromina. Els atletes cardonins començarà el recorregut a l’esplanada de l’estació de servei, a continuació baixaran per la carretera de Cardona, travessant les colònies Aramburu cap al carrer església, continuaran pel carrer de la Mel, Plaça Església, carrer Mossèn Bisbe Guix i cap al carrer Sant Jordi, des d’aquí enfilaran cap a la rotonda de la Creu Roja on la comitiva s'aturarà per donar pas al Cant dels Segadors i la hissada de la senyera estrenada per l'ocasió sobre el turó del túnel de la carretera C-55.

A continuació la Flama es dirigirà a Cardona per l'avinguda del Rastrillo on arribarà cap a les 9 de la nit i enfilarà pel carrer Mercat, el carrer Major, el carrer del Dr. Merli, el carrer Cambres i la Plaça de la Fira, on es llegirà el manifest, s'encendrà la foguera i es faran sardanes.


Tornar a: Juny, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat