Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2013
  5. Comença la subscripció popular per fer renéixer l'Àliga de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Comença la subscripció popular per fer renéixer l'Àliga de Cardona

Dijous, 13 de Juny de 2013 Àliga

Les aportacions dels mecenes es podran fer a través de la plataforma de micromecenatge, Verkami, i també, per mitjà de dues urnes instal.lades a l'Ajuntament i a la Biblioteca municipal

Demà al matí es posarà en marxa el sistema de subscripcions populars per contribuir a finançar el projecte de recuperació de l’Àliga de Cardona. La voluntat de l’Ajuntament cardoní és oferir a totes les persones que ho desitgin la possibilitat de col.laborar econòmicament per tal que l’Àliga de Cardona torni a ballar a la vila 300 anys després de la seva desaparició.

A canvi de col.laborar en el projecte totes les persones que facin una aportació tindran el seu nom inscrit permanentment a l’interior de la figura de l’Àliga que es presentarà al públic el dia 7 de setembre, durant la propera Festa Major de Cardona. La col.laboració econòmica és lliure i cada persona hi pot destinar els diners que consideri oportú amb un mínim de 10 euros.

Els mecenes podran fer les seves aportacions a través de dues urnes que s’ubicaran a les oficines de l’Ajuntament i a la Biblioteca municipal Marc de Cardona i per mitjà de la plataforma de finançament cooperatiu Verkami. Per fer la subscripció a través de les urnes caldrà omplir una butlleta amb el nom i el telèfon de contacte del mecenes i dipositar els diners en un sobre que acompanyarà la butlleta. A cada butlleta hi haurà de constar el nom d'un únic mecenes.


Primera experiència de l'Ajuntament de Cardona a Verkami

Amb la voluntat d'incentivar al màxim la participació en el projecte, l'Ajuntament de Cardona i el Consell de l'Àliga, han decidit sumar-se a les iniciatives de crowfunding o finançament col.lectiu a través d'internet. Així, el projecte de recuperació de l'Àliga de Cardona es podrà sufragar a través de la plataforma de micromecenetage, Verkami. Per accedir al projecte i fer-hi una aportació cal visitar la següent pàgina web: http://www.verkami.com/projects/5937.

Tots els mecenes que contribueixin a fer realitat l'Àliga de Cardona, ja sigui a través de les urnes o de Verkami, tindran una o diverses recompenses en funció de l'aportació realitzada. Així, els mecenes que facin una col.laboració de 10 euros o superior tindran el seu nom inscrit permanentment a l’interior de la figura de l’Àliga. Si l'aportació és de 25 euros o superior se'ls obsequiarà també amb una auca de l'Àliga de Cardona. Quan es contribueixi amb 50 euros o més el mecenes rebrà, també, una còpia del vídeo que documenta el procés de construcció de l'Àliga. Finalment, les aportacions de 100 euros i superiors rebran les anteriors recompenses i 1 pack cultural de la Fundació Cardona Històrica que permet la visita als 3 centres turístics de Cardona (Parc Cultural de la Muntanya de Sal, castell de Cardona i Centre Cardona Medieval).


Tornar a: Juny, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat