Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2012
  5. Cardona conclou aquest dissabte el cicle de confer...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona conclou aquest dissabte el cicle de conferències “Quan les pedres ens parlen” sobre l’arqueologia del nucli històric

Dijous, 28 de Juny de 2012 Cartell de la jornada

Aquest dissabte se celebrarà al Casal Graells de Cardona la darrera de les 4 conferències que l’Ajuntament ha organitzat per donar a conèixer els resultats de les diverses intervencions arqueològiques realitzades recentment al centre històric de la vila.

La conferència, que porta per títol La muralla de Cardona a través de la recerca històrica i arqueològica, començarà a les 7 de la tarda i serà impartida per l’arqueòloga municipal, Ainhoa Pancorbo, i el Director de l’Arxiu Històric Municipal de Cardona, Andreu Galera. Les explicacions sobre les característiques constructives, el recorregut i les funcions que tenia la muralla es completaran amb una visita guiada per alguns dels trams que encara se’n conserven.

L’Ajuntament de Cardona espera que el Cicle de Conferències “Quan les pedres ens parlen” contribueixi al coneixement de la història local i a valorar l’aportació que la recerca arqueològica suposa pel patrimoni de la vila.


Tornar a: Juny, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat