Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2011
  5. Ferran Estruch és elegit nou alcalde de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Ferran Estruch és elegit nou alcalde de Cardona

Dimarts, 14 de Juny de 2011 El nou equip de govern de l'Ajuntament

Ferran Estruch i Torrents va ser investit alcalde de Cardona el passat dissabte 11 de juny en l’acte de presa de possessió del nou Ajuntament de la vila.

Estruch, que encapçalava la llista d’ERC als comicis municipals del passat 22 de maig, va ser escollit amb els vots dels 6 regidors de la seva formació. CiU i PSC amb 5 i 2 regidors respectivament van optar per votar el seus respectius candidats electorals.

Abans de la investidura del futur batlle, els 13 nous regidors del consistori van prendre possessió del seu càrrec i seguidament es va constituir la mesa d’edat per procedir a l’elecció del nou alcalde de la vila per a la legislatura 2011-2015. Finalitzada la votació i ja com a nou alcalde de la vila, Estruch va rebre la vara d’alcalde de Cardona de mans del seu antecessor en el càrrec, Josep Maria Sala i Esteban, que abandona l’alcaldia després de tres legislatures.

El nou consistori cardoní per a la legislatura que ara comença serà governat per ERC i estarà format per Ferran Estruch, Josep Tristany, Maria Elena Xixons, Aida Molner, Sergi Ballesteros i Maite Barrera per ERC, Josep Maria Sala, Cloti Farràs, Montserrat Obradors, Josep Serra i Francesc Villegas per CiU i Jordi Casas i David Rivera pel PSC.


Tornar a: Juny, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat