Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2009
  5. Comença el procés de participació ciutadana per...
Anar a l'inici de la pàgina

Comença el procés de participació ciutadana per acabar de definir la imatge futura de la plaça de la Fira

Dilluns, 22 de Juny de 2009 Presentació Avantprojecte Fira de dalt

Aquest dijous 25 de juny se celebrarà, a partir de les 8 del vespre a la sala de formació de l’ajuntament, la sessió participativa entorn a l’avantprojecte de remodelació de la plaça de la Fira. La jornada és oberta a tothom i servirà per incloure les propostes i els suggeriments que els participants facin a l’avantprojecte. La intenció de l’Ajuntament és que les aportacions ciutadanes permetin completar i acabar de definir el futur projecte executiu.

La sessió de participació serà conduïda pels tècnics de l’empresa Índic -que ja va treballar a Cardona amb anterioritat en els processos participatius sobre el Pla de Barris i els usos del Centre Cívic. A la jornada de dijous hi assistirà també l’arquitecte Toni Casamor, autor de la proposta guanyadora del concurs d’idees per definir la remodelació de la plaça de la Fira.

Les imatges i els plànols de l’avantprojecte estan exposats al públic a la primera planta de l’Ajuntament fins el dia 25 de juny.
També podeu consultar les imatges del projecte clicant aquí.


Presentació pública de l’avantprojecte de remodelació de la plaça de la Fira

Per altra banda divendres passat es va presentar públicament l’avantprojecte de remodelació de la Fira. Tot i que estava previst que Toni Casamor, autor de la proposta escollida, dirigís la sessió aquest va haver d’excusar la seva presència a causa d’una malaltia. Finalment va ser l’arquitecte municipal de Cardona, Lluís Oriols l’encarregat de fer la presentació pública de l’avantprojecte. A l’acte hi van assistir una vintena de veïns i va comptar, també, amb la presència de la primera tinent d’alcalde, Cloti Farràs i una tècnica de l’empresa Índic, responsable del procés de participació ciutadana.


Tornar a: Juny, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat