Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2009
  5. Instal.len un nou dipòsit d’aigua per a l’extinció d’incendis forestals
Anar a l'inici de la pàgina

Instal.len un nou dipòsit d’aigua per a l’extinció d’incendis forestals

Dimecres, 17 de Juny de 2009 Dipòsit antiincendis

Cardona disposarà aquest estiu d’una nova infraestructura per lluitar contra l’amenaça dels focs forestals gràcies a la construcció d’un dipòsit antiincendis amb capacitat per 315 metres cúbics d’aigua.

El nou dipòsit s’ha instal.lat al camí veïnal que va de la carretera del Miracle a la Masia de Fontelles del Mas, en un punt que disposa de l’espai suficient perquè hi puguin accedir, sense dificultats, els helicopters i els vehicles d’extinció d’incendis, en cas que sigui necessari. Els responsables municipals inauguraran l'infraestructura aquest divendres a dos quarts de nou del vespre.

El projecte, amb un pressupost de 20.148 euros, ha permès la construcció d’un vas de 12,6 metres de diàmetre i 2,5 metres d’alçada amb capacitat per emmagatzemar fins a 315 metres cúbics d’aigua. A més s’han anivellat els terrenys de l’entorn i s’ha connecta el vas a la xarxa municipal d’aigua. Els treballs s’han executat en dos mesos per tal que Cardona pogués disposar d’aquesta infraestructura abans de l’inici de la campanya de prevenció d’incendis d’aquest estiu.


Tornar a: Juny, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat