Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2009
  5. Obert el període d’inscripcions del Casal Multi...
Anar a l'inici de la pàgina

Obert el període d’inscripcions del Casal Multiesportiu, l’Esplaia’t a la Fira, la Ludoteca i la Piscina Municipal

Dilluns, 15 de Juny de 2009 Activitats d'estiu

A partir d’avui dilluns, dia 15 de juny, ja es poden fer les inscripcions a les diverses activitats d’estiu programades des de l’Ajuntament de Cardona.

Els interessats en apuntar-se al Casal Multiesportiu, adreçat a joves d’entre 7 a 15 anys que es realitzarà a Cardona del 29 de juny al 24 de juliol, ho han de fer presencialment a les oficines de l’Ajuntament amb el full d’inscripció degudament complimentat. Les butlletes per a les inscripcions es poden trobar a les escoles de Cardona i a l’Ajuntament i el preu de la inscripció és de 55 euros. L’horari del casal Multiesportiu és de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores.

Pel que fa a l’Esplaia’t a la Fira, destinat a nens i nenes de 4 a 10 anys i a la Ludoteca, per a nens i nenes de 4 a 12 anys, els interessats es podran apuntar, abans del 23 de juny, a les oficines dels Serveis Socials de l’Ajuntament (93 869 21 47) els matins, a la Ludoteca (93 868 40 92) a les tardes, o a la secretaria dels CEIP Mare de Déu del Patrocini i Joan de Palà. Les activitats es realitzaran entre els mesos de juliol i agost i els preus van dels 50 euros per cada mes, als 30 euros per 15 dies. L’horari de l’Esplaia’t a la Fira és de dilluns a divendres de 10 a 13 hores, mentre que la Ludoteca estarà oberta les tardes de dilluns a divendres de 17 a 20 hores. Els fulls d’inscripció es poden trobar a les oficines dels Serveis Socials, a l’Ajuntament de Cardona i a les escoles.

Finalment, els abonaments per la piscina municipal es podran adquirir a partir de dilluns dia 15 de juny a les instal.lacions de la piscina entre les 11 del matí i les 7 de la tarda. A més, l’Ajuntament farà una promoció en l’abonament de temporada del 20% de descompte per a jubilats i persones en situació d’atur.

Per altra banda l’Ajuntament de Cardona i els Servies Socials municipals ha establert una línia d’abonaments a preus reduïts per la piscina municipal i els cursets de natació i per les activitats de l’Esplaia’t a la Fira i la Ludoteca. Aquestes bonificacions estan destinades als infants de les famílies amb menys recursos.

Per a més informació sobre les línies d’ajut econòmic podeu clicar aquí


Tornar a: Juny, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat