Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2020
  5. El Cicle Gaudí torna a Cardona aquest divendres a...
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí torna a Cardona aquest divendres amb la pel·lícula ‘La Innocència’ i a l’aire lliure

Dijous, 16 de Juliol de 2020

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest divendres 17 de juliol el film ‘La Innocència’, dirigida per Lucía Alemany i protagonitzada per Carmen Arrufat , Laia Marull , Sergi López i Joel Bosqued.

La pel·lícula mostra la història de la Lis, una adolescent que somnia convertir-se en artista de circ i escapar del seu poble, malgrat que sap que, per aconseguir-ho, haurà d’enfrontar-se als seus pares. És estiu i la Lis es passa el dia jugant al carrer i flirtejant amb el seu xicot, uns anys més gran que ella. La tafaneria dels veïns i la manca d’intimitat obliguen a la Lis a portar aquesta relació en secret per tal que els seus pares no se n’assabentin. Però aquest estiu idíl·lic arribarà al final i amb l’inici de la tardor la Lis descobrirà que està embarassada.

La projecció es farà a la Plaça Santa Eulàlia a dos quarts de deu del vespre i l’entrada serà gratuïta. Davant la situació excepcional causada per la COVID-19, l’organització recorda que és imprescindible dur la mascareta i mantenir la distància física d’1,5m.


Tornar a: Juliol, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat