Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2020
  5. L’Agència de Desenvolupament Local obre un term...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Agència de Desenvolupament Local obre un termini per empreses i comerços per demanar assessorament

Dimecres, 15 de Juliol de 2020

Les empreses de Cardona i el Solsonès poden sol·licitar un assessorament especialitzat per al creixement i consolidació empresarial a l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. El primer termini per presentar les sol·licituds acaba aquest divendres, 17 de juliol a les 23:59h. Es poden fer a través del següent enllaç: https://www.adlsolcar.cat/2020/07/sobren-inscripcions-pels-assessoraments-especialitzats-2020/

Aquests assessoraments s’emmarquen dins el projecte innovador i experimental: “Millora de la cooperació, la competitivitat, la retenció i atracció del talent a la xarxa d’empreses de proximitat del territori Solcar”, finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
Aquest és el quart any que l’Agència ofereix aquest assessorament. L’any passat, el 2019, es van beneficiar un total de 23 empreses del territori, en l’àmbit d’estratègia digital, de millora de processos, de planificació o d’assessorament financer.

Per a més informació sobre aquest ajut cal contactar amb el Punt Empresa, per correu electrònic a mgoretti.sala@adlsolcar.cat, o bé per telèfon, al 973481009, de dilluns a divendres de nou a dos quarts de cinc de la tarda.


Tornar a: Juliol, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat