Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2020
  5. Nova edició del Campus de la Convivència i la Diversitat a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Nova edició del Campus de la Convivència i la Diversitat a Cardona

Divendres, 10 de Juliol de 2020

L’Ajuntament de Cardona, amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, organitza del 20 de juliol al 6 d’agost el Campus de la Convivència i la Diversitat 2020, que s’emmarca dins el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI). Tenint en compte la situació actual, marcada per la Covid-19, l’edició d’enguany està adaptada per garantir les mesures d’higiene i seguretat a totes les persones participants.

Durant el Campus es realitzaran diferents tallers i activitats educatives, artístiques, culturals i d'oci saludable, per a totes les edats. El seu objectiu és fomentar la participació plural i diversa, esdevenint una programació de poble en el qual tothom que ho vulgui hi pugui participar.

En el procés del disseny i preparació dels tallers hi han participat i col·laborat persones tècniques de l’administració, associacions, col·lectius diversos i ciutadania a títol individual.

El campus es durà a terme en diferents espais de Cardona, com ara l’espai de la Font del Camí Nou, la Mare de la Font, la Pista de la Biblioteca, el Parc del Miracle, la Piscina Municipal o el Camp de Vida Activa.

Totes les activitats s’ofereixen de forma gratuïta. No obstant això, tenint en compte el límit d’aforament dels espais, es limitaran les places en cada una de les activitats. Per tant, és imprescindible la inscripció prèvia en totes elles.

Les inscripcions es poden fer des d’ara fins al 6 d’agost, de manera telemàtica, al següent enllaç: https://forms.gle/CqJ73Z23gNbQRr2BA. Abans d’accedir al formulari, és necessari que s'empleni i es signi el document d’autorització de drets d’imatge, protecció de dades i consentiment informat, ja que s’haurà d’adjuntar en la mateixa inscripció. El trobaràs al següent enllaç: http://www.cardona.cat/multimedia/pdf/generic/document-1-autoritzacio-dels-drets-dimatge-proteccio-de-dades-i-consentiment-informat-campus-2020.pdf .

Quan s’arribi al límit de places per activitat o el taller en qüestió ja s’hagi realitzat, s’eliminarà la opció d’apuntar-s’hi.

Per qualsevol dubte, dificultats en la inscripció o aclariment, us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament de Cardona a través del correu electrònic de participacio@cardona.cat, o bé telèfon de l’Ajuntament (93 869 10 00), de dilluns a divendres de 9h a 14h.

Informació sobre les activitats:
1. http://www.cardona.cat/multimedia/pdf/generic/portada-i-contraportada-convertido.pdf
2. http://www.cardona.cat/multimedia/pdf/generic/calendari-de-activitats.pdf
3. http://www.cardona.cat/multimedia/pdf/generic/informacio-sobre-tallers-i-activitats.pdf


Tornar a: Juliol, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat