Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2020
  5. Cardona programa la desena edició del Cicle Espai...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona programa la desena edició del Cicle Espais del 18 de juliol al 5 de setembre

Dimecres, 8 de Juliol de 2020

Cardona ja ho té tot a punt per a la seva desena edició del Cicle Espais, una proposta que uneix música, teatre, gastronomia i cultura en indrets característics del municipi. Enguany, a causa de la situació excepcional provocada per la COVID-19, des de la regidoria de Cultura i Festes s’ha apostat per comptar amb una programació més extensa durant l’estiu, mantenint sempre l’esperit del Cicle Espais de promocionar ubicacions de la vila i ajudar al sector cultural, especialment aquests mesos un dels més afectats per la pandèmia.

La primera nit del cicle es farà dissabte 18 de juliol a les 21 hores amb un concert de música clàssica al Camí Nou amb el grup local Clàssica Central. El seguirà el dissabte 25 de juliol amb un concert de jazz a la Fira de Dalt, a càrrec de la Companyia Fun Day Mondays.

Durant el mes d’agost, l'actor Dafnis Balduz i l'actriu Carla Barroso oferiran, diumenge 2 d’agost a partir de les 20:30h, un espectacle de música, text i humor al Parc de la Raval. El seguirà diumenge 16 d’agost, a les 21 hores a la Fira de Baix, on el grup de versions Filferro hi farà un concert i el 29 d’agost, també a les 21 hores, el grup de teatre local El Traspunt interpretarà l'obra Les noies de Mossbank Road interpretarà una obra de teatre a la Plaça del Vall. La desena edició del Cicle Espais clourà amb un concert inèdit a la col·legiata del Castell de Cardona, el dissabte 5 de setembre a les 21h, amb la cantautora Lídia Pujol. Un concert, aquest últim, que està coorganitzat amb l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya.

Durant les nits de la cultura es barrejarà amb la gastronomia local a càrrec de diferents restauradors de Cardona. Des de l'organització es vetllarà pel compliment estricte de les mesures de seguretat i d'higiene que la COVID-19 obliga a la població: la distància física de 1,5m, l'ús obligat de mascareta i l'higiene de mans.

El Cicle Espais és gratuït i està organitzat per l’Associació Amics de la Cultura de Cardona i per l’Ajuntament de Cardona. Compta amb la col·laboració del Grup de Teatre El Traspunt.


El Cicle Gaudí, a la fresca

Tanmateix, la programació de les pel·lícules del Cicle Gaudí es reprèn aquest mes de juliol després de tres mesos sense projecció a causa de la pandèmia. De manera excepcional, i en la mesura d’evitar la propagació de la COVID-19, el Cicle Gaudí es traslladarà a espais oberts durant el mes de juliol i agost.

La primera projecció, amb la pel·lícula “Innocència”, serà el divendres 17 de juliol, a les 21.30 hores a la Plaça Santa Eulàlia. I la projecció de l’agost, amb la pel·lícula “Un monstre ve a veure’m”, serà el divendres 7 d’agost, a les 21.30 hores, a la Plaça Àngel Guimerà de la Coromina.


Tornar a: Juliol, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat