Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2019
  5. El Cicle Espais de Cardona arriba a la 9a edició...
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Espais de Cardona arriba a la 9a edició amb música, teatre i gastronomia

Dijous, 25 de Juliol de 2019

Cardona ja ho té tot a punt per a la 9a edició del Cicle Espais, una proposta que uneix música, teatre, gastronomia i cultura en indrets característics del municipi.

La primera nit del cicle es farà divendres 2 d’agost a les 21.30 hores i estarà protagonitzada pel concert d’Eduard Gener Trio. L’emplaçament escollit serà el Parc del Miracle, un indret al centre de Cardona que ja s’ha utilitzat en altres edicions amb molts bons resultats.

La segona nit serà dissabte 10 d’agost a les 21 hores, en ple Centre Històric, a la plaça del Mercat. Serà una nit de música, amb Bluebell Duet, i de teatre, amb l’obra Dakota, que anirà a càrrec del Grup de Teatre El Traspunt de Cardona.

Durant totes dues nits la cultura es barrejarà amb la gastronomia local a càrrec de diferents restauradors de Cardona: El Centru, Cal Borrasca, L’Avenida i la Cuina del Ganxet.

El Cicle Espais és gratuït i està organitzat per l’Associació Amics de la Cultura de Cardona i per l’Ajuntament de Cardona. Compta amb la col·laboració del Grup de Teatre El Traspunt.


Tornar a: Juliol, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat