Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2019
  5. La UBIC organitza la 2a Nit dels Encants amb música, comerç i gastronomia
Anar a l'inici de la pàgina

La UBIC organitza la 2a Nit dels Encants amb música, comerç i gastronomia

Dimarts, 2 de Juliol de 2019

La vetllada es farà el 13 de juliol al Parc del Camí Nou, un emplaçament que l’any passat va donar molt bon resultat


La UBIC de Cardona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardona, organitza per segon any consecutiu La Nit dels Encants, una innovadora proposta que busca donar a conèixer el comerç cardoní a través de la música i la gastronomia. Es farà el 13 de juliol i repetirà l’escenari de l’any passat: el Parc del Camí Nou, un emplaçament a l’aire lliure presidit pel castell de Cardona que en la passada edició va donar molt bon resultat.

La vetllada s’iniciarà a les 19 hores amb el que s’ha anomenat ‘Show de productes UBIC’ —que consta d’una passarel·la de moda i d’una exhibició de productes— i s’allargarà fins passades les dotze de la nit amb actuacions musicals que aniran a càrrec de La Trup, d’Anaïs Vila, de Morlan River i de Juanjo Tinajas. L’emplaçament del Parc del Camí Nou s’acabarà de vestir amb parades del comerç cardoní, tastets gastronòmics i mojitos a la fresca.

A més a més, durant la jornada es farà el sorteig de la campanya ‘Barris Antics, compra i guanya’, en el qual es repartiran 31 experiències arreu de Catalunya, valorades en prop de 3.000 euros, entre els clients que durant el mes de juny han fet compres als comerços de la UBIC.

La Nit dels Encants va néixer l’any passat de la voluntat d’innovació constant de la UBIC de Cardona, que buscava sorprendre amb una proposta que fos capaç d’acompanyar i complementar el cap de setmana de Gangues d’Estiu. La vetllada va ser un èxit i, per aquest motiu, en aquesta ocasió s’ha decidit desvincular la Nit dels Encants de les Gangues i oferir la nova proposta de manera individualitzada. Així, el 13 de juliol se celebrarà la Nit dels Encants, mentre que el cap de setmana de Gangues d’Estiu es desenvoluparà el cap de setmana del 27 i 28 de juliol.


Tornar a: Juliol, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat