Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2018
  5. Cardona impulsa la VI edició dels Premis Eloi de...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona impulsa la VI edició dels Premis Eloi de Navel a l’excel·lència professional

Dimarts, 31 de Juliol de 2018

Es reconeixerà l’esforç, la constància i la capacitat de superació del teixit productiu de la vila

L’Associació d’Empresaris de Cardona (AEC) i l'Ajuntament de Cardona convoquen la sisena edició dels Premis Eloi de Navel amb la voluntat de reconèixer públicament la tasca de les empreses cardonines.

Amb aquests guardons, l’AEC i el consistori cardoní volen distingir les empreses més actives de la vila i reconèixer l’esforç, la constància i la capacitat d’adaptació i superació del teixit productiu de la vila i de les institucions i les persones que en formen part. Així mateix, l’AEC també vol reivindicar de manera pública la contribució al desenvolupament econòmic i social del municipi i al foment de l’ocupació laboral de les 115 empreses que conformen l’associació.

Els Premis Eloi de Navel s’organitzen en dues categories: el guardó a la Innovació i al Creixement i el guardó a la Trajectòria Empresarial. Com a novetat, en aquesta edició la junta de l’AEC ha preseleccionat deu empreses, que passaran directament a mans del jurat. Als Premis Eloi de Navel, però, estan oberts a la participació de totes aquelles empreses que siguin sòcies part de l’AEC. Les candidatures es poden presentar fins aquest 30 d’agost. L’acte de lliurament dels guardons es farà en el transcurs d’un sopar que se celebrarà el 19 d’octubre.

En categoria d’Innovació i Creixement, la junta de l’AEC ha nominat a E2S, Vins i Cava Piteus, Innover, Fundació She i Cafès Gener. En categoria de Trajectòria Empresarial, s’ha preseleccionat Vidmar, Gestoria Alfic, Fundació Cardona Històrica, Talleres Tort, Llarg Sa, Residència Sant Jaume i Vilar Rural.

Els Premis Eloi de Navel prenen el nom del mercader cardoní Eloi de Navel, que va desenvolupar una intensa activitat econòmica a finals del segle XIV i principis del XV amb els negocis vinculats al comerç del safrà. El 1423 va ser nomenat drassaner de la Diputació del General.

*Poden consultar les bases en aquest enllaç.

*A la imatge, els guanyadors de la darrera edició


Tornar a: Juliol, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat