Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2018
  5. Més de 400 nens aprenen hàbits saludables a la 9a edició de la Jornada SHE
Anar a l'inici de la pàgina

Més de 400 nens aprenen hàbits saludables a la 9a edició de la Jornada SHE

Dilluns, 30 de Juliol de 2018

El doctor Valentí Fuster ha explicat que el projecte Cardona Integral no s’atura i que en els pròxims mesos es donaran a conèixer nous plans per continuar fent “la Cardona del futur”

Cardona ha celebrat aquest divendres 27 de juliol la 9a edició de la Jornada SHE, una diada festiva que es desenvolupa com a cloenda de totes les activitats que es fan en el context de ‘ciutat saludable’, dins el projecte Cardona Integral que impulsa la Fundació SHE-Obra Social “la Caixa”, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cardona.

En aquesta ocasió, l’eix temàtic de la jornada ha estat l’equilibri, des de tres vessants: equilibri emocional, equilibri nutricional i equilibri motriu. Així, tots els tallers i activitats han estat centrades en aquest eix. Entre altres, s’han realitzat activitats de slag-line, gimnàstica acrobàtica o pàdel surf. També s’ha fet un taller de batuts i brotxetes de fruita i s’ha creat un circuit que els nens han pogut fer amb segways.

Un any més, el doctor Valentí Fuster no s’ha volgut perdre la jornada. Acompanyat de l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha assegurat que “és un orgull poder viure aquesta celebració des de fa ja nou anys”. Fuster ha donat les gràcies a tot l’equip de la Fundació SHE i a l’Ajuntament de Cardona i al seu alcalde, Ferran Estruch, per fer possible la jornada. També ha explicat que el projecte Cardona Integral no s’atura i que en els propers mesos es donaran a conèixer nous plans per continuar fent “la Cardona del futur”.

Per la seva banda, l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha agraït personalment i en nom de tot el poble l’aposta que el doctor Fuster fa per Cardona, per la salut de la seva gent i per fer-la referent del seu projecte: “Quan vam engegar el projecte Cardona Integral, fa ja set anys, no ens hauríem imaginat que avui tindríem els equipaments que tenim”, en referència al Camp de Vida Activa i a l’Auditori, dos elements clau per a la promoció de la salut i per al desenvolupament de la vila. Estruch ha donat les gràcies a tots els organitzadors de la Fundació SHE, als serveis municipals i als més de cent voluntaris que han treballat de valent perquè la jornada fos possible.

Un projecte de llarga durada
El projecte Cardona Integral, que impulsa la Fundació SHE-Obra Social “la Caixa” amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cardona, és un projecte de llarga durada que pretén que els nens i els adults de Cardona adquireixin hàbits saludables que puguin perdurar al llarg del temps, és a dir, al llarg de la seva vida. Durant tot l’any, es treballen els quatre paràmetres que componen la salut integral: bona alimentació, bona gestió emocional, activitat física o vida activa i coneixement del propi cos.

L’objectiu del projecte és convertir Cardona en una vila saludable, en la qual els individus, famílies i comunitats incrementin el seu potencial de salut i benestar i en la qual treballar per a la salut cardiovascular sigui una tasca de tots.


Tornar a: Juliol, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat