Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2018
  5. Gastronomia, música i comerç a 'La Nit dels Encants', dissabte
Anar a l'inici de la pàgina

Gastronomia, música i comerç a 'La Nit dels Encants', dissabte

Dimarts, 24 de Juliol de 2018

El lloc escollit és el parc del Camí Nou, un emplaçament únic presidit pel castell de Cardona

La Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Cardona, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cardona, organitza la primera edició de La Nit dels Encants, una nova proposta que combinarà música, compres, moda i gastronomia en un entorn únic presidit pel castell de Cardona: el parc del Camí Nou, on les botigues de la vila instal•laran les seves parades per mostrar tots els seus productes.

La Nit dels Encants tindrà lloc aquest dissabte 28 de juliol. S’iniciarà a les set de la tarda i s’allargarà fins a les dotze de la nit. Durant aquestes cinc hores, hi passaran els cantants i músics Damià Olivella, Eduard Gener i Xènia Delgado; el trio Doctor Swinguez; la dansa de Víctor i Anna; el monologuista Víctor Parrado o el mag Pere. A més, hi haurà tasts de productes locals, una passarel•la de moda i barra amb tapes i mojitos, entre altres. I se sortejarà un viatge entre les persones que comprin algun dels productes exposats.

La Nit dels Encants neix de la voluntat d’innovació constant de la UBIC de Cardona. Es desenvolupa dins el mateix cap de setmana de gangues d’estiu que també organitza l’entitat, però en un horari diferent, pensat per a complementar-les amb una nit especial que cridi l’atenció de cardonins i de visitants. Una proposta ideal, que combinarà les gangues de les botigues (dissabte i diumenge) amb una proposta més fresca i màgica (dissabte al vespre i nit) al parc del Camí Nou.


*A la imatge, Damià Olivella, un dels cantants que actuarà


Tornar a: Juliol, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat