Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2018
  5. S’entreguen els premis del 4rt Concurs de Flors als Balcons de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

S’entreguen els premis del 4rt Concurs de Flors als Balcons de Cardona

Dimarts, 17 de Juliol de 2018

Aquest dimarts 17 de juliol s’ha fet l’entrega de premis del 4rt Concurs de Flors als Balcons de Cardona, que s’ha celebrat en el marc del projecte Viles Florides, organitzat per l’Ajuntament de Cardona i l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona. L’acte ha tingut lloc a les 10.30 hores al Saló de Sessions de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de l’alcalde de la vila, Ferran Estruch, que ha entregat els guardons a les premiades.

Enguany, hi ha hagut més participació que en les darreres tres edicions, amb un total d’onze cases guarnides. El jurat n’ha valorat l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el color, la perdurabilitat de la decoració i la visibilitat des de la via pública.

Les guanyadores han estat:
1R PREMI (200 euros): HORTENSIA TRISTANY (C/ESGLESIA, Nº1 – LA COROMINA)
2N PREMI (100 euros): TERESA GUITART (C/COMTE JOAN RAMON FOLCH, L4 B)
3R PREMI (50 euros): ARACELI CAMPOS (C/ESGLESIA 23 – LA COROMINA)


A banda, aquest mateix matí també s’ha fet entrega del premi del sorteig que es va realitzar en el marc de l’exposició Made in Solcar. El guanyador ha estat Carles Garriga, que s’ha endut un sopar per a dues persones al restaurant El Centru de Cardona.


*A la imatge, d'esquerra a dreta: Teresa Guitart; Hortènsia Tristany; l'alcalde, Ferran Estruch; Araceli Campos i Cristina Mitjans, de l'Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona


Tornar a: Juliol, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat