Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2018
  5. El projecte de la colònia Arquers, amb possibilit...
Anar a l'inici de la pàgina

El projecte de la colònia Arquers, amb possibilitats de créixer amb La Casa d’Oficis

Divendres, 13 de Juliol de 2018

Es tracta d’una proposta que permetria que joves de Cardona es formessin durant un any amb sessions teòriques i pràctiques

L’antiga colònia minera Arquers de Cardona podria acollir una Casa d’Oficis. Es tracta d’un projecte que permetria que joves de la vila (d’entre 16 i 24 anys i amb estudis finalitzats d’ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà o similar) es formessin durant un any en matèries relacionades amb la rehabilitació d’habitatges, com ara fusteria, construcció, electricitat, instal•lacions sanitàries o energies renovables, entre altres.

Durant els primers sis mesos els joves rebrien formació professional, becada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), mentre que els altres sis mesos complementarien aquesta formació amb el treball, mitjançant un contracte laboral remunerat, en una de les casetes de titularitat municipal de la colònia Arquers.

Per a poder explicar el projecte, es farà una sessió informativa aquest pròxim dimecres 18 de juliol (a les 11 h a la sala de formació de l’Ajuntament de Cardona). Els joves que vulguin més informació, també poden trucar al 93.869.22.87.

Des de l’Ajuntament de Cardona i des de l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona —impulsora del projecte— s’anima als joves a inscriure’s, ja que es tracta d’una molt bona oportunitat per millorar la seva qualificació professional i les seves possibilitats d’inserció al mercat de treball. A més, es valora molt que el projecte es pugui desenvolupar a la colònia Arquers, ja que entre les propostes que han sortit en el procés participatiu que s’ha fet per definir el seu futur hi havia, precisament, peticions referents a fer-hi algun tipus de projecte relacionat amb la rehabilitació, l’ocupació i l’emprenedoria.


Tornar a: Juliol, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat