Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2018
  5. Roger Mas presenta el seu nou disc, “Parnàs”, aquest dissabte al castell
Anar a l'inici de la pàgina

Roger Mas presenta el seu nou disc, “Parnàs”, aquest dissabte al castell

Dimecres, 11 de Juliol de 2018

Roger Mas visitarà Cardona per presentar el seu nou disc, Parnàs, aquest dissabte 14 de juliol, a les 21h, a la col•legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona. El cantautor de Solsona està de gira presentant el nou disc d’aquest 2018, on hi trobem noves cançons, adaptacions de cançons tradicionals o antigues i poemes musicats d’autors com Amadeu Vidal, Toni Goli, Miquel Martí Pol, Joan Maragall o Salvador Espriu, entre altres.

El concert està organitzat per l’Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i l’Agència Catalana de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya. Les entrades es podran adquirir de manera anticipada a un preu de 12 euros i es poden comprar per Internet al web de la Fundació Cardona Històrica o presencialment a l’Oficina de Turisme de Cardona (938692798 / oficinaturisme@cardona.cat) en horari de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i el diumenge de 10 a 14 h. També es podran adquirir una hora i mitja abans del concert a l’entrada de la col•legiata al preu de 15 €.

Roger Mas encarna com ningú el prototip del cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel•lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda. Tots encarnats en els temes, estils i grups més diversos.

Poeta entre músics i músic entre poetes, ara, amb una veu en plena maduresa, se’ns endú de viatge al Parnàs, al jardí dels poetes, on insisteix en emocionar-nos amb les veus dels altres i músiques noves.


Tornar a: Juliol, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat