Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2017
  5. Taller a Cardona i Solsona sobre comerç online
Anar a l'inici de la pàgina

Taller a Cardona i Solsona sobre comerç online

Dilluns, 17 de Juliol de 2017

Els propers 18 i 20 de juliol es realitzarà un taller a Cardona i Solsona, adreçat a comerciants, per tal de proporcionar coneixements sobre comerç online. L’Agència de Desenvolupament local de Solsona i Cardona organitza les dues sessions que aniran a càrrec dels tècnics de comerç Manel Martínez i Rosa Maria Lanaspa.

El taller porta per títol “Com connectar amb el client digital”. Entre altres aspectes, s’hi donaran les idees claus del comerç online i els passos que cal seguir per aparèixer a Googlemybusiness. La primera sessió es durà a terme el 18 de juliol al Centre Cívic de Cardona i la segona el dia 20 a la sala cultural de l’Ajuntament solsoní. L’horari serà de tres a quatre de la tarda, es pot assistir a qualsevol de les dues convocatòries i és recomanable assistir amb la tauleta o portàtil.

Aquesta acció s’emmarca en el cicle de sessions pràctiques anomenades “El cafè del comerç”, que es realitzaran un cop al mes a les dues poblacions per facilitar eines per consolidar i fer créixer els negocis. Es convidarà a tots els assistents a un cafè o una infusió.

La participació és gratuïta i és necessari fer inscripció prèvia abans del dilluns 17 de juliol per correu electrònic a manel.martínez@adlsolcar.cat i rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat, o bé trucant a l’Agència de Desenvolupament Local al 93869 2287 i 973481009.


Tornar a: Juliol, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat