Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2017
  5. Lliurament dels “Premis nacionals a la Iniciativ...
Anar a l'inici de la pàgina

Lliurament dels “Premis nacionals a la Iniciativa Comercial i els reconeixements als establiments centenaris” a Casa Climens i Farmàcia M. Sala

Dijous, 13 de Juliol de 2017

Dilluns 10 de juliol de 2017 el President de la Generalitat, Sr. Carles Puigdemont, va portar a terme el lliurament de la 17ª edició dels Premis nacionals a la Iniciativa Comercial i els reconeixements als establiments centenaris.

La cerimònia es va celebrar al Palau de la Generalitat, amb la presència del conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila; la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Miquel Rodríguez, entre altres autoritats.

Es tracta d’uns premis que s’atorguen als comerços i establiments en reconeixement de la seva dedicació i la seva trajectòria de més de 100 anys.

Dos d’aquests premis van ser entregats a establiments de Cardona: Casa Climens (any 1850) i Farmàcia M. Sala (any 1751)

Des de l’Ajuntament de Cardona, es vol felicitar als dos comerços cardonins i agrair-los els més de 150 anys que porten al servei del nostre municipi, col•laborant a la consolidació del comerç a Cardona.


Tornar a: Juliol, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat