Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2017
  5. L’equip de govern tanca l’exercici del 2016 amb un resultat positiu
Anar a l'inici de la pàgina

L’equip de govern tanca l’exercici del 2016 amb un resultat positiu

Dissabte, 8 de Juliol de 2017 pressupostos

Els resultats es van presentar al ple ordinari que es va celebrar ahir dijous 6 de juliol

El romanent de tresoreria per a despeses generals ha assolit la xifra de 956.652,20 euros, augmentant de manera molt important la xifra d’anys anteriors. Aquest fet ha estat degut
al pagament de deutes endarrerits per part d’administracions superiors, especialment la Llei de Barris i també de la capacitat d’estalvi de l’Ajuntament.

L'estalvi net corresponent al passat exercici econòmic ha estat de 196.417,97 euros, amb un estalvi del 3,9%, Així mateix, els comptes han assolit un resultat pressupostari positiu, i s’ha complert amb l'objectiu d’estabilitat pressupostària. Per altra banda, el deute total de l’Ajuntament, a data de 31 de desembre del 2016, s’ha situat en un 64% per sota de la xifra que marca la legislació vigent.

Per a la regidora d'Hisenda, Aida Molner, els resultats econòmics del passat exercici "són positius i demostren l’esforç de l’equip de govern en la contenció de la despesa i la reducció de l’endeutament". La regidora d'Hisenda ha destacat que malgrat l’impacte de la pèrdua de població i la minva dels ingressos de l’Estat no hi ha hagut efectes en la presentació de serveis i en el desenvolupament de les principals polítiques del govern.

En aquest sentit l’alcalde, Ferran Estruch, destaca com a molt satisfactoris els comptes, sobretot tenint en compte el nivell d’inversió que s’està fent a la població, amb obres importants com l’Auditori o el Camp de Vida Activa. Al mateix temps, destaca que “ens cal continuar treballant per la reducció de la despesa i l’endeutament i en la consecució de més ingressos”.Tornar a: Juliol, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat