Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2013
  5. La cargolera protagonista del cartell de Festa Major 2013
Anar a l'inici de la pàgina

La cargolera protagonista del cartell de Festa Major 2013

Dimecres, 31 de Juliol de 2013 Cartell FM 2013

Cardona ja disposa del cartell que anunciarà la festa gran de la vila que se celebrarà els dies 7, 8, 9 i 10 de setembre. El cartell guanyador és obra de Gemma Portí Barcons i té com a principal element gràfic la tradicional cargolera del Corre bou de Cardona.

El jurat del concurs esta format per la comissió de Festa Major que enguany va demanar a tres professionals del disseny gràfic i la imatge de Cardona que fes una selecció de 5 de les 18 obres que es van presentar a concurs. Seguidament, els membres de la comissió de Festa Major van votar cada una de les 5 propostes que havia passat a la final.
El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Josep Tristany, i el regidor de Festes, Sergi Ballesteros van llegir el veredicte del concurs que està dotat amb un premi de 300 euros i dues entrades gratuïtes per a tots els actes que organitzi l’Ajuntament de Cardona des del setembre de 2013 a l’agost de 2014.

Aquest és el sisè any que el cartell de la Festa Major de Cardona s’escull a través d’un concurs popular amb la voluntat que hi puguin participar totes les persones que ho desitgin. La imatge del cartell presidirà els actes de la Festa Major de Cardona i serà també la portada del programa d’actes de les festes.


Tornar a: Juliol, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat