Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2013
  5. L'Àliga de Cardona aconsegueix el seu objectiu de finançament a Verkami
Anar a l'inici de la pàgina

L'Àliga de Cardona aconsegueix el seu objectiu de finançament a Verkami

Divendres, 19 de Juliol de 2013 Fragment àliga

Quan encara queden 5 dies per finalitzar el termini per fer-hi aportacions, el projecte de recuperació de l'Àliga de Cardona ha assolit ja una recaptació de 2.000 euros, xifra que s'havia fixat com a objectiu de finançament.

D'aquesta manera es valida del procés de micromecenatge iniciat a través de la plataforma Verkami que ha de finalitzar el proper dia 23 de juliol. Fins aquell dia les persones que ho vulguin poden continuar fent aportacions a través de la web del projecte: http://www.verkami.com/projects/5937

A més, el finançament popular i cooperatiu per fer realitat l'Àliga de Cardona compta també amb les aportacions realitzades a través de les urnes col.locades a l'Ajuntament i a la Biblioteca municipal i que, a dia d'avui, han recollit prop de 1.600 euros.

Tant l'Ajuntament de Cardona com la Comissió de l'Àliga volen agrair a tots els mecenes la seva col.laboració en el projecte i animen a tothom a seguir-hi col.laborant. A canvi de participar en el projecte totes les persones tindran el seu nom inscrit permanentment a l’interior de la figura de l’Àliga. La col.laboració econòmica és lliure i cada persona hi pot destinar els diners que consideri oportú amb un mínim de 10 euros. L'Àliga de Cardona es presentarà al públic el proper 7 de setembre durant la Festa Major de Cardona 2013.


Tornar a: Juliol, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat