Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2013
  5. La recollida de fons per l'Àliga de Cardona avança a molt bon ritme
Anar a l'inici de la pàgina

La recollida de fons per l'Àliga de Cardona avança a molt bon ritme

Dimarts, 16 de Juliol de 2013 Àliga

El projecte de recuperació de l'Àliga de Cardona ha aconseguit recaptar en 32 dies un total de 1.635 euros gràcies a la plataforma de finançament cooperatiu Verkami. El període de recollida de fons finalitza d'aquí a 8 dies i falten només 365 euros per assolir la xifra de 2.000 euros necessària per validar el procés de mecenatge de l'Àliga de Cardona.

Tant l'Ajuntament de Cardona com la Comissió de l'Àliga, que han impulsat la iniciativa, s'han mostrat plenament convençuts que s'arribarà a la xifra proposada per validar les donacions i han valorat molt positivament l'acceptació que està tenint el projecte. El procés de recollida de fons va començar el passat 14 de juny i ha aconseguit la col.laboració d'un total de 75 mecenes.

A més, a les aportacions realitzades a través de Verkami s'hi han de sumar les col.laboracions rebudes mitjançant les urnes col.locades a l'Ajuntament i a la Biblioteca municipal. En aquest sentit, tant el consistori com la comissió han volgut agrair la col.laboració de totes les persones que estan donant suport al projecte i que apadrinaran el naixement de l'Àliga de Cardona.

A canvi de col.laborar en el projecte totes les persones tindran el seu nom inscrit permanentment a l’interior de la figura de l’Àliga. La col.laboració econòmica és lliure i cada persona hi pot destinar els diners que consideri oportú amb un mínim de 10 euros. L'Àliga de Cardona es presentarà al públic el proper 7 de setembre durant la Festa Major de Cardona 2013.


Tornar a: Juliol, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat